Reviiri

Seuralle on otettu käyttöön Reviiri-järjestelmä. Sillä pystytään hallinnoimaan metsästysvuokrasopimuksia karttoineen.

Jäsenet pystyvät nyt katsomaan niitä tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Reviiri toimii puhelimissa yhdessä b-bark paikannusohjelman kanssa, ja silloin käyttäjällä on mahdollisuus nähdä seuran vuokraamat alueet. Niistä erikseen tai yhdessä hirvi- ja pienriista-alueet. Ne tulevat kirjautumisen jälkeen b- barkissa automaattisesti karttavalikkoon.

Karttojen katseluun tarvitaan SÄHKÖPOSTIOSOITE, joka toimii käyttäjätunnuksena, ja johon järjestelmä lähettää SALASANAN.

Jäsenkirjeessä on pyydetty jäseniä laittamaan sähköpostiosoite metsästäjäliiton nettijäsenrekisteriin jo useampana vuonna, ja nyt ne joilla se siellä on (joko itse laitettuna tai sihteerin laittamana) ovatkin jo saaneet salasanansa.

Reviiristä ja Metsästäjäliiton nettijäsenrekisteristä pystytään molemmista lähettämään esim.tiedotteita kaikille yhtäaikaisesti sähköpostilla. Metsästäjäliitolla tulevaisuudessa ehkä tekstiviesteinkin.

Jos haluat käyttäjäksi, niin ilmoita sähköpostisi sihteerille suoraan vaikka tekstiviestillä ( 0400801811)tai sähköpostilla sihteeri(at)pmsry.fi , niin saat salasanan heti. Samalla se lisätään liiton nettijäsenrekisteriin. Voit toki laittaa sen itsekin sinne rekisteriin, mutta sihteeri ei aio katsella päivittäin rekisteriä, josko sinne olisi jotain uutta ilmaantunut.

Kartoissa on tällä hetkellä paljon puutteita, koska perinteisissä vuokrasopimuksissa oli esim. rekisterinumeroissa tai kiinteistöjen nimissä tapahtunut muutoksia, ja ohjelma ”herjaa” ne heti kartalta pois. Nämä epäselvät, kylläkin voimassaolevat sopimusalueet täytyy korjailla käsipelillä ajantasalle, jotta ne saadaan näkymään kartalla sallittuna alueena. Tämänhetkiset näkyvät alueet ovat varmasti luvallisia alueita.

Muistuttaa täytyy kuitenkin, että jokainen metsästäjä vastaa ITSE kulkemisistaan, vaikka hienoja systeemeitä onkin tarjolla.

Ja jos tulee kysyttävää Reviiristä tai b-barkista soittele sihteerille!

Kategoria(t): Tiedotteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.