Kartat ja muut ohjeet

Seuran vuokraamista maista kartat löytyy nykyään sitten vain REVIIRIstä. Niitten katselu onnistuu yhtä helposti ja oikeastaan monipuolisemmin kuin vanhassa mallissa. Kaiken lisäksi REVIIRI- kartat ovat vain seuran jäsenten katseltavissa. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen ja sen ilmoittamalla sihteerille , saat käyttäjätunnuksen ja salasanan palveluun.

Samaa REVIIRIÄ voi seurata tietokoneilla ja puhelimiin asennettavalla B-Bark sovelluksella. REVIIRI näkyy myös B-Barkin ilmaisessa versiossa, jossa pystyy paikantamaan oman sijaintinsa, joten ei ole pakko ostaa lisenssiä. Lisenssin myötä seuraa se etu, että pystyy itsensä lisäksi seuraamaan muita B-Bark käyttäjiä ja koirapantoja.

B-Bark sovellus on ladattavissa puhelimiin ja tabletteihin  Play -kaupasta, Windows-storesta ja AppsStoresta.

REVIIRIssä  luvallisena näkyvät alueet ovat oikeasti myös luvallisia. Paljon sieltä vielä puuttuu, syystä, että mm. joissain rekisterinumeroissa tai tilan nimissä on ollut virheitä. Näitä korjataan parhaillaan/ jatkuvasti.

Kesällä/syksyllä 2016 ollaan saatu jo kartat aika hyvään malliin. Jos kuitenkin tiedät että joku ”valkoisena” näkyvä alue on seuralla vuokralla, ota yhteyttä johtokuntaan tai sihteeriin.

Jos taas ”valkoinen” alue on tiettävästi ilman sopimusta, seuramme on erittäin kiitollinen jos sen saisi ”vihreäksi”, nimittäin yksikään ”valkoinen” tilkku ei ole koskaan niin pieni, etteikö siitä kannattaisi tehdä vuokrasopimusta, joten puhalletaan yhteiseen hiileen!

-sihteeri-

Kommentointi on suljettu.